Hírek

Táfelspicc és a virsli

Péter Anna bejött hozzánk. Találkozott a "virslinkkel". Úgy tűnik, szerelem volt első látásra...Köszönjük !www.origo.hu/tafelspicc/alapanyag/20141230-boros-virsli.html
Teljes cikk

Oldalas Magazin

Lehetőséget kaptunk az Oldalas Magazinban - amit ezúton is köszönünk -, hogy minden hónapban betekintést adhassunk, néhány, általunk fontosnak tartott témába.Szó esik majd az eredeti ízekről, elfeledett hagyományokról és termékekről, étkezési szokásokról és még nagyon sok érdekességről. Fogadjátok...
Teljes cikk

Bővül a termékválaszték !

Örömmel tudatjuk, hogy megérkeztek szerény köntösbe bújt új Barátaink ! A házi füstölt darabos májas, a páros debreceni, a krinolin (ami enyhén füstös és szaftos), és az igazán ízes lecsókolbász. Az üzletben szívesen elmondjuk azt is, hogy hogyan lehet ezeket úgy megfőzni, hogy legalább olyan...
Teljes cikk

Szakácskönyv A Magyar Szürkéhez

Elkészült egy szakácskönyv. A Magyar Szürkéhez. Sok munkával, és sok-sok Segítővel. A Séf azt mondja : " a jó magyar (és még véletlenül sem magyaros) gasztronómia híve vagyok. Hiszem, hogy lehet jó hazai alapanyagokból a hagyományokat tisztelve, de az újításokat is befogadva kreatív módon főzni."Ez...
Teljes cikk

Világevő Blog

vilagevo.blog.hu/2014/12/08/lalipecsenye_es_kerekeskolbasz_zsiros_ujdonsagok_budapesten
Teljes cikk

Oldalas Magazin

Jut még idén a jó hírből... Szolgálati közlemény! Egy újabb örömhírt szeretnék bejelenteni.! Az Oldalas magazin csapata ezentúl, egy, Chefként már sokszorosan bizonyított szakemberrel bővül! Név szerint Kerekes Sándorral. A rovat címe pedig... megegyezik majd, a Radnóti utcában található üzlete...
Teljes cikk

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás