Molnár tészta

 Molnáréknak 17 féle tésztája van...
A csak tojásos tésztáik hagyományos módon készülnek, kizárólag liszt és tojás felhasználásával. A tojás saját gazdaságukból származik, melyet  1977-ben indítottak útjára. Kizárólag állatbarát tartásmódban tartják a tojótyúkokat, biztosítva ezzel is a legkiválóbb tojásminőséget. 2013-ban cégüknél bevezették a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert. Kínálatukat folyamatosan bővítik, termékeik között már megtalálhatók a levesbetétek és körettészták mellett az ízesített tészták  is. Legújabb termékük a paleolit diéta nélkülözhetetlen eleme a PALEOTÉSZTA. A választékban fellelhető a GLUTÉNMENTES tészta is, amely OÉTI minősítéssel rendelkezik !


Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás