Capella Kecskesajtok

A saját alpesi kecske állományuktól gyűjtött tejet hetente kétszer dolgozzák fel. Berendezéseiket az idei évben szerezték be és kifejezetten az előállítani kívánt termékekhez válogatták őket. Az üzemük felszereltsége lehetővé teszi, hogy biztonságosan, egyenletes minőségű sajtokat készíthessenek. Sajtjaikhoz kizárólag kecsketejet használnak! Különböző ízesítésű termékeik vannak, amelyeket szabályozható hőmérsékletű és páratartalmú kamrában érlelnek és tárolnak az értékesítésig. Munkájukat nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tejipari mérnök is segíti, illetve felügyeli. A könnyebb kezelés érdekében a sajtokat vákuumcsomagolásban, a keménysajtokat ellenőrzött körülmények között csomagolás nélkül érlelik.

            A sajtkészítéshez szükséges berendezéseket szervesen kiegészítik a különböző laboreszközök, amelyekkel alapos minőségi ellenőrzéseket  végeznek akár gyártás közben is.

Kóstolják meg a különböző ízesítésű sajtjaikat: natúr, füstölt, chilis, füstölt-chilis, medvehagymás, snidlinges, pirított hagymás-füstölt, olívabogyós, fokhagymás és borsos ízekben.

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás