Pálinkák

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levö pálinka-manufaktúra. Krizl Edit és Nagy Attila 2000 óta készítik itt a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára.

A Tolna megyei Harc községben található fözde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap.

A tulajdonosok hiszik: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. Épp ezért igyekeznek a legtisztább ízeket és illatokat bemutatni, melyek szölöben, törkölyben, gyümölcsben vagy netán zöldségben megteremhettek.

2010-ben az egyik legmagasabb szintü szakmai zsüri "Magyarország Legjobb Pálinkája 2010" címmel tüntette ki a manufaktúra 2009-es évjáratú Irsai Olivér Szölöpálinkáját. 2013-ban pedig pálinkatörténelmet írt a Brill. A harci fözdének ugyanis sikerült az, amit eddig senki nem ért el Magyarországon. Három év elteltével ismét a legjobb tudott lenni. Birskörte pálinkájukkal másodszorra is megnyerték a "Magyarország legjobb pálinkája címet".  Kiemelkedöen magas szakmai munkáját elismerve pedig 2013-ban a Brill Pálinkaháznak ítélték a "Magyarország legeredményesebb kereskedelmi fözdéje" címet is.  

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás